Warning: session_start(): open(/var/www/www/helysegek.hu/tmp//sess_5ilam3au3f9tkge21lrca9svt7, O_RDWR) failed: Disc quota exceeded (69) in /var/www/www/helysegek.hu/www/main.php on line 22
Jász-Nagykun-Szolnok megye Cégtára - Szolnok CégtárOnline - Cégek Kunmadaras - Június 28-án ismét megtelt a Hungarian Drag Aréna.
Belépés
FõoldalKeresésOldalakRegisztrációBelépés
Hírek
Autó-motor
Autó Jászberény
Autógumi
Autógumi Kunmadaras
Bútorbolt
Bútor Jászberény
Bútor Szolnok
Erotika
Erotika Jászberény
Esküvő
Esküvő Jászberény
Építőipar
Építőipar Jászberény
Életmód
Életmód Jászberény
Június 28-án ismét megtelt a Hungarian Drag Aréna. Június 28-án ismét megtelt a Hungarian Drag Aréna.
2014-07-29 14:58:18

Dőltek a csúcsok a MOTUL Kupán

Június 28-án ismét megtelt a Hungarian Drag Aréna. A Kelet-Közép Európa egyetlen kezelt drag pályáján a kunmadarasi Drag Arénában ezen a hétvégén zajlott a Motul Kupa Dragbike Országos Bajnokság második fordulója és a Toyota Road Service autós gyorsulási országos bajnokság futama. Új traktorral és más technikával kezeltük a a pályát, s úgy tűnik sikerült egy nagyon gyors pályát előkészíteni a versenyre.

A versenyen a Superstreet kategóriában 5 ország versenyzői vetélkedtek egymással, ahol több 7 másodperces idő is született, de kiemelkedő volt Lencsés Donát Dániel 7,64 másodperces ideje, mely egy 1,24 másodperces 60 láb után született meg. Ez Európában is kivételes teljesítmény! Ehhez társult Orbán József D1000 kategóriában, aki egy utcai motorral, lehúzató segítségével 8,98 másodperces időcsúcsot állított fel a Suzukival. Competition kategóriában is 4 ország versenyzői vetélkedtek, s Davide Ricchi 7,4 másdoperccel győzött magyar és cseh riválisai ellen.

Kiemelkedő autós mezőny jött össze erre a versenyre Kunmadarasra, ahol Lengyel, Szlovén, Román, Horvát és Magyar versenyzők versenyeztek. Itt is bizonyított a ragacsolt pálya, hiszen Kohári Zoltán Z 28 Camaro „Dragacs" dragsterével, mely 2600 lóerős és 3000NM nyomatékkal rendelkezik, 7,01 időrekordot állított fel! Ehhez az időhöz szintén rettenetes, 60 lábas teljesítmény társult, hiszen 1,04 másodperc alatt repült Zoli a 60 lábra, ami szintén óriási teljesítmény, s ha azt vesszük, hogy a 402,3 méter utolsó 80 méterén már csak gurult üzemanyag problémák miatt, s így is 7,01 másodpercet tudott futni, akkor ez mindet elárul erről a teljesítményről.

Augusztus 19-20-án az Adrenalin Extrém Hétvégére, a Motul Kupa második futamára, a Honda European Drag Challange második futamára, a Mugen Race Stunt OB utolsó fordulójára, a Toyota RoadService autós gyorsulási OB utolsó futamára, az éjszakai show-ra és a koncertekre mindenkit szeretettel várunk. Kunmadár hazavár!!!!

Kapcsolat

Telefon: +36 30 636 4264
E-mail: hajoe@t-online.hu

http://www.kunmadarasmotorsport.hu

Hírek Kunmadaras

Ajánlja a Facebookon

Kedvencekbe | Nyomtatóbarát változat |
Címzett:
Küldõ neve:
Települések
Jászberény
Szolnok
Túrkeve